Hartelijk September,

Terwijl we nu nog genieten van wat mooie septemberdagen kunnen we terugkijkend constateren dat de herstart van onze binnenlessen soepel is verlopen. We zijn weer lekker op dreef. Er blijken  inmiddels maar liefst elf lesgroepen wekelijks bezig te zijn. Hoort, zegt het voort. Iedereen houdt zich goed aan de regels en dat moet zo blijven. Niet verslappen en de RIVM-richtlijnen volgen blijft het devies.  

Factuur voor actieve groepsleden  

We kijken ook weer vooruit naar de herfst en daarom sturen we binnenkort de factuur voor het laatste kwartaal van 2020 (tenzij jullie reeds het 3e kwartaal hebben betaald uiteraard). Door de COVID-19 onderbreking betaalt niemand meer dan 3 van de 4 kwartalen  van 2020.  Het blijven voorlopig nog wel onzekere tijden. Mede daardoor hebben we een aantal van jullie helaas nog niet terug gezien in de les.   

Wie zeker weet niet door te willen of kunnen gaan met sporten in de toekomst , wordt verzocht dat aan ons te laten weten. Dan sturen wij geen factuur. Ontvangen we geen bericht, dan wordt dus automatisch wel een factuur gestuurd en gaan wij er vanuit jullie in het nieuwe kwartaal weer te mogen ontvangen. Betalingen alleen naar IBAN nummer NL39INGB0006525381 t.n.v. Tennispark Mariahoeve te Den Haag.  

Geef wijzigingen tijdig door  

Ook wijzigingen in het aantal keren sporten per week horen we graag op tijd. We willen onze met de administratie belaste collega zo min mogelijk extra werk bezorgen. Mutaties achteraf zijn heel bewerkelijk. Denk met ons mee, denk vooruit.  

Het is nog steeds mogelijk gemiste lessen in te halen en maak ook eens gebruik van de mogelijkheid te gaan kijken hoe het er in een andere groep aan toe gaat. Ga zelf na of de huidige groep nog steeds past en of deze nog steeds de juiste of voldoende uitdaging biedt.  

Voor de agenda   

Voor de agenda een belangrijke datum om te noteren: Vrijdagochtend 25 september wordt er weer een Zumba les gegeven door Veronique om 10.30 uur. Jippie! De kosten bedragen € 5,– per persoon , maar dat is wel inclusief thee of koffie naar keuze.  

C:\Users\c.houps\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\B93DDE07.tmp

De herfst komt er aan.  Eind deze maand hebben we daarom voorlopig de laatste buitenles, namelijk op woensdag 30 september om 13.00 uur. Dit uiteraard onder voorbehoud van goed weer.  

Voor wie over een ooievaarspas beschikt alvast de aankondiging dat de pas weer in oktober moet worden gescand. Zet het in de agenda en vergeet de pas dan niet.  

C:\Users\c.houps\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\B8437CAD.tmp

Gesloten  

Ook voor de agenda. Wij zijn gesloten van maandag 21 december 2020  t/m zondag 3 januari 2021.  

image.png

Wie wil er ook eentje?  

We hebben een aantal lekkere ontspanningsoefeningen gedaan met de groene yoga bal. We gaan  eind van deze week een bestelling plaatsen bij de leverancier. Zo’n bal kost 5,–. Laat het ons tijdig weten als we er ook eentje voor thuis in de bestelling moeten opnemen.   

C:\Users\c.houps\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\D198649.tmp