Hartelijk September

Het meteorologische najaar is weer begonnen. In de afgelopen periode hadden we op sommige dagen het gevoel dat de herfst dit jaar al wat eerder was begonnen Nu is het dan toch echt zover. Helaas keren dan voor sommigen onder ons de depressieve klachten ook weer terug. Je voelt je dan lusteloos, hebt minder plezier en slaapt veel. Kent u zo iemand in de omgeving, stimuleer hem of haar dan meer naar buiten te gaan en meer te bewegen. Voor ernstige klachten is uiteraard meer nodig, zoals speciale therapie. Om te kijken wat sporten met zo iemand doet, kan je jouw vriend/buur/kennis eens introduceren bij een van onze groepen. Kondig dit wel even aan.

Lentegroen in de herfst

De stoeltjes die we in gebruik hadden bij stoelgym waren inmiddels in de herfst van hun bestaan. Een aantal van jullie hadden al aan den lijve ondervonden dat ze echt aan vervanging toe waren. Daarom hebben we nieuwe aangeschaft. We hebben nu (lente!) groene exemplaren. We hopen dat dit ook een positief psychologisch effect zal hebben. Uiteraard zijn het geen zachte stoelen om uit te rusten, maar stevige stoelen voor onze actieve deelnemers.

De enige luie aanwezige bij onze groepen is de witte viervoeter Polo, al elf jaar de trouwe metgezel

van Christel. Op 28 augustus hebben we gevierd dat hij twaalf jaar is geworden, voor een hond een respectabele leeftijd. Van harte Polo.

De R is weer in de maand

Septembeā€¦R! Dat betekent dat het lichaam weer extra bouwstoffen nodig heeft om de weerstand op peil te houden. Ook onze keuken krijgt de vraag of we weer wat gezonde producten op de kaart kunnen zetten. In eerste instantie hebben we daaraan gehoor gegeven door weer onze huisgemaakte soepen aan te bieden. Probeer onze tomatensoep en kippensoep. Smakelijk eten.

Hartelijke groet,

Team Hart voor Sport