Hartelijk Oktober, Corona special

We vragen dit keer extra aandacht voor een serieus onderwerp: Corona. We zijn er voorlopig nog niet vanaf, maar we kunnen er op een verstandige, verantwoordelijke manier mee omgaan. Alleen dan kunnen we Hart voor Sport activiteiten voortzetten.  Daarom zetten we nog graag wat belangrijke aandachtspunten op een rij:

Wat doen wij voor uw veiligheid

– Wij schrappen zo lang als nodig is de contactsport en -spelactiviteiten. In de sport en spel lessen zullen we wel andere sporten aanbieden, zoals badminton, tennis en andere spelvormen, waarbij we de 1,5 meter kunnen waarborgen

– De Zumba en Yoga evenementen gaan niet door.

– Volgens voorschrift zijn de kleedkamers, douches en de horeca gesloten. U mag wel na afloop een consumptie bestellen bij de bar en naar buiten meenemen. NIET consumeren op het terras, maar richting de uitgang van het park en met niet meer dan vier personen een groepje vormen

– Wij verkorten de lessen tot 50 minuten, zodat we geen “verkeers”-problemen krijgen bij het wisselen van de groepen

– Wij gaan mondkapjes dragen om het goede voorbeeld te geven en voor uw veiligheid

– Wij gaan er beter op letten of u de 1,5 meter voldoende respecteert. Ook als u het zelf niet zo nodig vindt, uw medesporters willen daardoor geen risico lopen.

Wat kunt u zelf doen voor ieders veiligheid

– Zoals u hierboven kunt zien doen wij er alles aan om problemen te voorkomen, maar wij gaan er van uit dat u bij ons sport op eigen risico. Weeg dat risico dus goed af en draag bij om het risico te verminderen.

– U bent dus ook mede verantwoordelijk tijdens de les voor uw medesporters.

– Blijf daarom ook bij minimale klachten echt thuis!

– Was en desinfecteer uw handen zo vaak mogelijk.

– Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les.

– Gebruik mondkapje in de openbare ruimte op weg en bij binnenkomst van de hal. Tijdens het sporten hoeft u het mondkapje niet te dragen.

– Ga na afloop snel de hal uit of de baan af, ga snel naar huis.

Tot slot, voor alle duidelijkheid

– De normale lessen zullen in fitness stijl worden gegeven zonder wedstrijdvorm. Denk aan circuit training en krachttraining op de plaats. Dus alle lessen gaan op de zelfde tijden door.

– De sport- en spellessen gaan in aangepaste vorm door.

– De buitenles op woensdag om 13.00 gaat ook door.

We hopen dat we met uw medewerking kunnen blijven sporten voor uw gezondheid.

Vanaf een hartelijke 1,5 meter,

Christel, Mats , Dave