Hartelijk Oktober

Stevige wind, regenbuien en vallende bladeren. De herfst is begonnen, maar gelukkig liggen er ook weer een paar zonnige en warmere dagen in het verschiet. Het deert ons allemaal niet, want wij staan binnen.” Ja lekker warm” denken jullie misschien zelfs, maar dan moeten we jullie waarschuwen dat we voorlopig in verband met de hoge energielasten de verwarming in de hal niet aanzetten. Tijdens het sporten hoeft dat geen bezwaar te zijn, maar als je stil zit, dan kan het verstandig zijn een vest, jack of jas aan te trekken. Het slimste is om je zodanig te kleden dat je wisselend een laagje meer of minder kan dragen.

Agenda-zaken

Christel kiest een weekje voor de zon op Tenerife. Van 5 tot 12 oktober wordt zij vervangen door Sandra. Voor de agenda hebben we verder de volgende data vastgesteld:

7 oktober 11 uur Zumba met Veronique (deelname 6 Euro, te betalen cash of met pin bij de bar)

21 oktober 11 uur Zumba met Veronique (deelname 6 Euro, te betalen cash of met pin bij de bar)

28 oktober 11 uur(Stoel) Yoga met Marga (deelname 6 Euro, te betalen cash of met pin bij de bar)

Geef je snel op! Want de vorige keer waren er al 16 deelnemers.

26 december t/m 1 januari zijn er GEEN Hart voor Sport activiteiten

Financiële zaken

Deze week gaan de facturen weer de deur uit. Het nieuwe kwartaal is immers begonnen. Voor de houders van de ooievaarspas geldt weer als gebruikelijk dat zij deze bij ons laten scannen, zodat zij  reductie op de prijs kunnen krijgen.