Hartelijk november update

We mogen weer in groepsverband sporten.  De periode met verscherpte maatregelen is gelukkig bij twee weken gebleven en dat betekent dat we vanaf donderdag 19 november weer van start gaan met onze groepslessen. Niet voluit, maar beperkt, want de maatregelen van 13 oktober zijn nog van kracht. Maar beter iets dan niets.

Dus we verwachten wel dat iedereen de anderhalve meter afstand blijft respecteren en alle voorzorgsmaatregelen neemt, zoals handen wassen, ontsmetten en voor en na het sporten een mondkapje dragen. Dat laatste is vanaf 1 december zelfs verplicht. Het is dus beter om daaraan maar vast te wennen.

Helaas mogen de kleedkamers en de horeca nog niet open. Gezellig koffie drinken na afloop is er dus nog niet bij. We wachten mede daarom met de herstart van de Zumba-lessen totdat de horeca weer open mag. Voor de dorstige groepsleden blijft het wel mogelijk meteen na afloop een consumptie bij de bar af te halen en mee te nemen naar buiten.

Dat is het weer voor deze keer. We hopen dat ons goede gedrag op de kortst mogelijke termijn tot betere tijden mag leiden. Dat Sinterklaas in het land is heeft blijkbaar invloed op ons, want in de vorige twee zinnen zijn we al aan het rijmen.

Tot snel,

Christel, Mats en Dave.