Hartelijk November

Door het terugzetten van de klok met een uur hebben we ’s ochtends weer wat meer licht en is het ’s avonds weer eerder donker. Dat lijkt misschien onbeduidend, maar heeft toch invloed op ons bioritme en onze biologische klok. Het kan zelfs invloed hebben op onze gezondheid. Net als bij planten is er een groot verschil van het effect van daglicht ten opzichte van kunstmatig licht. Een verstoring van de biologische klok kan tijdelijk zijn, zoals we bij een jetlag ervaren, maar het is goed je er bewust van te zijn en dus zoveel mogelijk van daglicht te genieten, ook als dit in de winter geleidelijk aan korter duurt. Vanaf 21 december neemt het weer toe.

Contributie in 2022

We hebben lang geaarzeld, maar in 2022 moeten we na drie jaar helaas de contributie toch verhogen om de ook voor ons toegenomen kosten, zoals de zaalhuur, te kunnen compenseren. Alleen de salariskosten van onze bewegingscoaches zijn niet verhoogd. We hopen met de nieuwe bedragen weer een paar jaar verder te kunnen.

Wat betekent dit voor uw portemonnee. Per kwartaal gaat de contributie €97,50 bedragen voor een keer per week en €157,50 voor twee keer. Dat komt neer op €32,50 respectievelijk €52,50 per maand. Voor ooievaarspashouders gaan de kwartaalbedragen naar €48 (1x) en €85,50 (2x), maandelijks respectievelijk €16 en €28,50.

Zumba: fitness en dans als conditietraining

Vrijdag 5 en 19 november om 11:30 is er weer een speciale Zumba Gold les. Dat wordt weer gezellig, lachen en fijn bewegen op geweldige muziek. Dit is een aangepaste,  rustigere versie van Zumba dan jullie misschien kennen van de Specsavers reclame. Zumba Gold brengt fitness en dans samen in een effectieve intervaltraining. De bewegingen zijn gebaseerd op de inspirerende Latijns-Amerikaanse dansstijlen, zoals Salsa, Merengue en Bachata. Ideaal voor mensen die op een plezierige wijze willen afvallen of aan hun conditie willen werken.

De les wordt gegeven door Veronique in dezelfde hal waar we normaal trainen. De kosten van € 6,– per persoon per keer kan vóór de les contant of per pin bij de bar worden betaald. Dit bedrag is inclusief een muntje voor een koffie of thee naar keuze. Er hangt een inschrijflijst in de hal.

NB Houd er rekening mee dat we dicht zijn vanaf 27 december. Op 3 januari 2022 hervatten we dan onze activiteiten.