Hartelijk Mei,

We zijn inmiddels weer in het normale ritme beland en dat bevalt. Iedereen heeft zich weer bij zijn of haar groep(en) aangesloten. Heel fijn dat we de laatste sporters na een afwezigheid van twee jaar weer welkom kunnen heten. Ook is er vlot betaald. Top! Dus deze nieuwsbrief kunnen we kort houden. We gaan er weer vol tegenaan. Breng je enthousiasme over op buren, vrienden en familie. Het is niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid en conditie.

Opgelet! Morgen, donderdag 5 mei (Bevrijdingsdag) gaan onze Hart voor Sport-groepen WEL door, donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) NIET. Evenmin gaat de Zumba-les op vrijdag 27 mei door. Onze Veronique is er het lange Hemelvaartsweekeinde NIET.

Heb je je nog niet aangemeld voor de swingende Zumba-lessen op de vrijdagen 6 en 13 mei, doe dat dan nog snel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Neem dan gelijk ook iemand uit je omgeving mee. Dat stimuleert jezelf ook om vaker te komen. Geef je op via de inschrijflijsten in de sportzaal, per mail of op het bekende whatsapp- en telefoonnummer.

Belangrijke data:

  • Donderdag 5 mei zijn wij open
  • Donderdag 26 mei Hemelvaartsdag zijn wij gesloten.
  • Vrijdag 6 en 13 mei is er Zumba
  • Maandag 6 juni 2e pinksterdag is er geen les

Een sportieve groet!