Hartelijk maart

Hebben jullie door het wegvallen van de meeste COVID- maatregelen en de zonnige dagen ook het gevoel dat goede oude tijden eindelijk weer herleven? Het geeft ons in elk geval dubbele motivatie verder te werken aan jullie conditie en gezondheid. En dan moeten de lentekriebels nog komen. Ons aanbod van activiteiten wordt weer uitgebreid met Zumba, dansend bewegen op stimulerende muziek onder leiding van de energieke Veronique. Ook staan we even stil, nee beter gezegd, springen we even over naar onze bandmintonactiviteit met de nieuwe coach Robbie Kneefel. Tot slot wat wetenswaardigheden voor de agenda, over Christel’s onderarm en over een nieuwe flyer.

Drie weken dansend fitter worden

De bronafbeelding bekijkenMet Veronique is in haar en onze agenda vastgelegd dat we dit jaar gaan starten met drie weken achtereen Zumba. Het zijn speciaal voor jullie aangepaste Zumba Gold lessen, gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen, zoals Salsa, Merengue en Bachata. Telkens een uur op vrijdag, maar let op de afwijkende begintijd van de 3e keer:

Vrijdag 11 maart, 11-12 uur

Vrijdag 18 maart, 11-12 uur

Vrijdag 25 maart, 10-11 uur

Iedereen kan meedoen, op eigen tempo. Er zijn enkele rustmomenten, maar neem – indien nodig -gerust extra rust. Bovendien kan desgewenst op een stoel worden meegedaan.

Hoe meer ziel, hoe meer vreugd, dus nodig vrienden of bekenden uit om eens mee te komen. De eerste keer is voor hen dan gratis. Voor onze vaste deelnemers zijn de kosten €6 per keer. Stuur een mailtje aan ons welke data je wil komen of vul je naam in op de lijsten in de hal.

Onze badmintoncoach Robbie

Door de lockdown is het er niet eerder van gekomen hem voor te stellen,maar sinds half oktober hebben we al een nieuwe bewegingscoach voor onze badmintongroep, op maandag 10 uur: Robbie Kneefel. Hij is van BC Dropshot en heeft een ontzettend ruime ervaring op alle speelniveaus (van clubniveau tot nationaal en nu dus ook therapeutisch). Dus wees gerust; hij kan zelfs jullie niveau wel aan. Talent is niet nodig. Leuk om te vermelden is dat Robbie ook team 1 en topselectie van BC Dropshot coacht. Probeer eens uit of badminton iets voor je is. Een proefles is gratis.

Voor de agenda

Er komen in de komende maanden een aantal feestdagen waardoor onze lessen zullen uitvallen. Wie daardoor een of meer lessen mist kan deze in overleg met ons op een ander moment uiteraard inhalen. De data zijn:

Maandag (Tweede Paasdag) 18 april

Woensdag (Koningsdag) 27 april

Maandag (Tweede Pinksterdag) 6 juni

Puur natuur

Bewegingscoach Christel is weer verlost van de ijzeren plaat in haar onderarm. De twee delen van de doorgezaagde en verkorte ellepijp zijn nu goed aan elkaar gegroeid zodat het ijzerwerk eruit kon. Ze is dus weer puur natuur. Dat ze eigenlijk een klein stukje mist zullen we over een tijdje zijn vergeten.

Nieuwe flyer

Onze flyer met informatie over de Hart voor Sport activiteiten was aan een opknapbeurt toe. De flyer is nu dus weer up-to-date. Jullie zouden ons een grote dienst bewijzen als jullie er een aantal meenemen en op relevante plaatsen, zoals apotheek, huisarts of wijkcentrum willen leggen. Samen sporten voor je gezondheid is een boodschap die we met z’n allen breed moeten uitdragen.

Hart voor Sport,

mailadres: info@hartvoorsport.com

Telefoon: 06-57126242

Groetjes,

Team HVS