Hartelijk juni

De buitenlessen zijn in volle gang en een groot succes! Tot nu toe was het weer ons goedgezind. Slechts één keer verstoorde regen onze feestvreugde. De deelnemers werden tijdig afgebeld.

Zoals gebruikelijk blijven we jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Aanvullend op het telefonische contact wat we met de meeste van jullie hebben gehad, is er nu weer het een en ander te melden. 

Er zijn een paar wijzigingen in ons team van medewerkers. Rutger en Kim hebben afscheid genomen. Rutger zocht een nieuwe uitdaging en heeft die inmiddels gevonden. Kim heeft het nogal druk met haar nieuwe baan, die zij moeilijk kan combineren met de werkzaamheden voor ons. We zijn hen dankbaar voor hun inzet in de afgelopen tijd en wensen hen veel succes met hun toekomstige activiteiten.

We zijn blij in hun plaats Dave (Foto) te kunnen introduceren. Dave is niet een volkomen nieuw gezicht, want wie bij de ingang van ons gebouw een blik in de sportwinkel werpt, zal hem daar regelmatig zien. Hij runt de shop en is ook op ons sportcentrum actief als badmintontrainer. Op dit moment verzorgt hij – net als wij – zelfs buiten badminton trainingen, want hij is creatief en heeft ook alternatieven voor het trainen op gepaste afstand met en zonder shuttles.

Door sommigen van jullie moeten er nog wat administratieve zaken worden gedaan. Zo vragen we de houders van een ooievaarspas hun pasje mee te nemen. Die zullen we dan scannen.

We hebben tevens besloten jullie de buitenlessen cadeau te doen.

Dus 1 juli begint het “tweede” kwartaal, de meeste van jullie hebben reeds betaald.

We horen hopelijk binnenkort van de overheid of binnensport weer wordt toegestaan vanaf 1 juli. We hopen dat dat dan ook betekent dat we weer de balsporten met wedstrijdelement kunnen hervatten. Dus als het even kan willen we de draad oppakken en verder gaan zoals we gewend waren met de oude tijden en groepen. 

Dave Macare

Tot die tijd gaan we door met ons buitenprogramma op:

Maandag 13.00 – 14.00 uur

Maandag  14.00 – 15.00 (extra, voornamelijk met stoel)

Woensdag 13.00 – 14.00 uur

Woensdag 14.00 – 15.00 (extra, voornamelijk met stoel)

Donderdag 13.00 – 14.00 uur

Er wordt veel gelachen en dat het terras weer open is, wordt alom toegejuicht. We kunnen op deze wijze veilig sporten en plezier hebben onder het genot van een consumptie. Aanmelding is niet meer verplicht. Jullie mogen op alle dagen komen. Zie het als een stimulans om extra te bewegen. Dat zien wij graag.

Wie extra wil komen, maar twijfelt over het weer, doet er goed aan ons te bellen. Wij bellen de vaste sporters van een uur als het door slecht weer niet door kan gaan.

Tot zover en blijf sportief gezond, namens het Hart voor Sport – team.