Hartelijk juni

Nu alles weer als een tierelier*) loopt, hebben we intussen aan onze bijscholing gewerkt. We hebben weer de verplichte opfriscursus reanimatie gedaan. Dat mag jullie weer een veilig gevoel geven. We hopen het uiteraard niet nodig te hebben in de lessen. Om de vaardigheid te houden moeten we daarom op de pop en elkaar oefenen (zie de foto’s hieronder). We hebben ook uitleg gekregen over het verschil tussen reanimatie van volwassenen en van kinderen.

Verder gaan Christel en Mats vrijdag 24 juni naar de herhalingscursus ‘Beweegcoach’ van Harteraad. We verwachten daarmee inspiratie te krijgen voor nieuwe en nuttige oefeningen.

Voor de Agenda

Bij de beweegcoaches zijn al wat vakanties gepland, maar dat zal dat geen gevolgen hebben voor jullie lessen. In beginsel gaan we de hele zomer door zonder oponthoud.

Zumba: Onder leiding van Veronique maken we weer enthousiast dansbewegingen op de vrijdagen 3 en 17 juni om 10 uur ’s ochtends.

Let op: Pinkstermaandag 6 juni zijn er GEEN lessen. Daarna zijn de feestdagen voorlopig weer voorbij, maar nog niet iedereen heeft al aangegeven op welke dagen men gemiste lessen wil inhalen. Een hulp daarbij kan zijn om op het lesschema te kijken. Het staat op internet: www.hartvoorsport.com. Voor wie gebruik maakt van sociale media; we zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.

Voor het gemak publiceren we het schema nog eens hieronder:

Maandag 

09.30 – 10.30 Sport en spel, fitness met stoel)

10.00 – 11.00 Badminton

10.30 – 11.30 Sport en spel, fitness met stoel)

11.30 – 12.30 Sport en spel, fitness met stoel)

 Woensdag 

09.30 – 10.30 Sport en spel, fitness met stoel)

10.00 – 11.00 Sport en spel, fitness zonder stoel)

Donderdag

10.00 – 11.00 Sport en spel, fitness met en zonder stoel)

11.00 – 12.15 Sport en spel met fitness zonder stoel en een extra buikspier kwartier)

*) Voor wie het interesseert;  de zegswijze is volgens het Genootschap Onze Taal ontstaan als versterkende verlenging uit een samenvoeging van de klanknabootsing van het kwinkeleren van vogels en de oudere uitdrukking ‘het loopt als een lier’.