Hartelijk Juli

Het geeft ons een goed gevoel dat we eindelijk weer binnen kunnen bewegen. Beschut tegen de onstuimige wind en regen tijdens de eerste dagen in juli. Blije gezichten bij de liefhebbers van het wedstrijdelement nu ook de contactsport weer is toegestaan.

Uiteraard blijven we behoedzaam en handelen we nog zeer zorgvuldig. Zo staat er in de hal een emmertje voor algemeen gebruik met daarin vochtige en droge doekjes, een gel voor de handen  en een handspray. Wij zullen de materialen elke wissel weer desinfecteren.

Door het onbetrouwbare weer is helaas de les buiten op woensdag 8 juli komen te vervallen. Een aantal mensen had zich al uit eigener beweging afgemeld. We zien het vervolg positief in. Voor volgende week zijn er alweer wat betere weersvoorspellingen.

Ons nieuwe gezicht Dave zal nu regelmatig meedraaien om jullie beter te leren kennen. En passant maakt hij zich dan de inhoud van de lessen steeds meer eigen. Daarnaast heeft hij nog zijn speciaal programma. Hij staat open voor jullie vragen en ideeën daarover.

Nog wat huishoudelijke mededelingen.

  • Gebruik maken van het toilet tijdens de les is prima, maar meld het even aan ons. Dan weten dat alles oké is en hoeven wij ons geen zorgen te maken.
  • Wij verzoeken een ieder vóór de les de handen te desinfecteren.
  • Drink ook voldoende. Dat is belangrijk. Neem dus altijd een flesje water mee.
  • Voorkom blessures en draag stevig schoeisel.
  • Laat het ons weten als je een keer niet kunt komen. Voor de beweegcoaches belangrijk, zodat we ons geen zorgen hoeven te maken.
  • Het is altijd mogelijk een les in te halen. Bij twijfel wat een passende groep is kun je contact met ons opnemen. Op de website www.hartvoorsport.com staat het lesrooster.
  • Indien  de ooievaars-pas mee, het systeem werkt inmiddels weer.

Voor de gedwongen inactieve periode waren we al druk bezig met het bedenken van extra activiteiten. Na de schoolvakantie willen we een start maken met extra activiteiten. Zumba willen we in elk geval weer aan het programma toevoegen.

Tot slot nog een opmerking voor de agenda. Misschien wel wat vroeg, maar dan kan je er alvast rekening mee houden. Hart voor Sport is dit jaar gesloten vanaf 21 december en opent volgend jaar weer op 4 januari.

Met hartelijke groet ,

Christel, Mats en Dave