Hartelijk Juli

De goede oude tijden keren terug. We zijn nog niet helemaal van de pandemie af, maar veel kan weer. Langzaam maar zeker gaan we echt samen sporten, beginnend met circuitjes in duo’s  Deze zomer kunnen we het wekelijkse ritme echt opvoeren zodat ieders conditie op het oude peil kan komen. Bijkomend voordeel is dat het zweet er op het sportcentrum al afgedoucht kan worden. Onze kleedkamers zijn weer open. Alleen de sauna nog niet.

Mats is vanaf 5 juli weer terug, maar we kunnen Rachel, Sandra en Marga voorlopig nog niet missen, want Christel staat vanaf 13 juli voor zes weken buitenspel. De eerste operatie van haar rechter ellepijp heeft helaas niet het gewenste resultaat gehad (zie de röntgenfoto).Het doorgezaagde bot is niet goed aan elkaar gegroeid. De verbindende plaat moet er eerst weer af en dit keer moet de heling worden gestimuleerd door beenmerg te plaatsen.

Ook de administratieve zaken gaan weer als vanouds. Na het maandje gratis sporten in juni worden begin volgende week de facturen voor het derde kwartaal verstuurd. Houders van een Ooievaarspas moeten deze weer meenemen om te laten scannen.

Nog enkele dienstmededelingen:

– draag bij het sporten geen sieraden;

– voorkom blessures door stevige sportschoenen met een goede demping ter bescherming van de gewrichten te dragen;

– wie van de kleur oranje houdt: de winkel op het sportcentrum heeft shirts in de aanbieding;

– vergeet (vooral bij warmte deze zomer) niet een flesje water mee te nemen;

– gemiste lessen kunnen nog steeds worden ingehaald. Bij twijfel of een groep passend is, graag even contact.

Voor de agenda:

– de (te) kleine woensdaggroepen van 10 en 11 uur zijn tot nader order samengevoegd en sporten nu samen om 10 uur;

– de donderdagochtend groep van 10 uur is nu inclusief stoelgym voor de liefhebbers;

– in de volgende nieuwbrief willen we weer wat extra activiteiten opnemen. We hebben al wat ideeën, maar staan open voor suggesties van de deelnemers.

Hartelijke groet,

Team Hart voor Sport