Hartelijk Januari

We hebben deze nieuwsbrief, de eerste van het nieuwe jaar, even uitgesteld tot er meer duidelijkheid was over hervatting van de sportactiviteiten. Die duidelijkheid is er. We mogen weer! Nu kunnen we 2022 pas echt goed beginnen. Samen bewegen stimuleert en we verheugen ons erop jullie allemaal weer te zien. Hopelijk hebben jullie wat van onze adviezen opgevolgd. Zo niet, dan is er werk aan de winkel. Goede voornemens kunnen meteen in praktijk worden gebracht. We helpen jullie er graag bij.

Maandag 17 januari starten we dus weer. Volgens de adviezen van de overheid vragen we jullie wel om een mondkapje te dragen op weg naar de hal en na het sporten. Natuurlijk doen we het mondkapje af tijdens de sportieve inspanning. We hebben jullie QR-code in het verleden al mogen scannen. Als het niet zo is, vragen we jullie dat alsnog bij de bar te doen. Dan hebben we ook aan die verplichting voldaan en kunnen we veilig met elkaar sporten.

Wie toch nog niet klaar is om al te beginnen, vragen we ons dit per mail te laten weten. Dan bevriezen we het lidmaatschap tot nader orde. Voor de starters komt de rekening in de week van 24 januari. Het bedrag van het eerste kwartaal 2022 zal naar rato van het aantal lessen worden berekend. De vervallen lessen worden uiteraard niet in rekening gebracht.

Nog niet alles is als voorheen, maar we schalen al wat op. De kleedkamers zijn open, maar de sauna blijft nog dicht. Ook schenken we in het restaurant weer alle drankjes in kopjes of glas. Wie liever een kartonnen beker heeft om mee te nemen, kan dat krijgen. Vraag erom bij de bestelling. Ook kan er weer wat besteld worden van onze kleine menukaart.

We hebben er zin in. Jullie ook? Tot spoedig ziens!