Hartelijk Februari

Met de V van Voorspellingen over sneeuw en dagen vrieskou is het voor velen van jullie wellicht prettiger om binnen bij de verwarming te blijven zitten. De verlenging van de lock-down, avondklok, één-bezoekers-regeling en zo meer nodigt ook niet uit tot veel activiteit.  Toch blijven we aandringen thuis in beweging te blijven, zo goed en zo kwaad als dat gaat.

We missen jullie wel hoor. Het duurt erg lang hè.  Straks moet iedereen zich misschien weer aan elkaar voorstellen. Daarom is het wellicht een goed idee iets van elkaar te zien of te horen. Wie er zin in heeft nodigen we bij deze uit een grappige of mooie foto of een leuk stukje te sturen voor de volgende nieuwsbrief. We hopen overladen te worden, zodanig  dat we de inzendingen misschien wel moeten selecteren, inkorten of in afleveringen knippen. We zijn benieuwd. Verras ons maar.

De V van Valentijnsdag

Wie zijn geest jong weet te houden merkt daarvan meestal ook het positieve effect op het lichaam. Sjans of verliefdheid op oudere leeftijd is net zo belangrijk als voor jongeren. Wat te denken van Valentijnsdag, zondag 14 februari 2021. Misschien hebben sommige deelnemers van onze activiteiten wel de behoefte een anonieme valentijnswens naar een andere deelnemer te sturen. Mochten we daarbij iets kunnen betekenen (het anoniem via ons doorsturen bijvoorbeeld), laat ook dat dan maar weten.

De V van Vaccinatie

We zijn eigenlijk ook wel benieuwd wie al gevaccineerd is en hoe de ervaringen daarmee zijn geweest. De leden van ons team zijn voorlopig nog niet aan de beurt, dus wij kunnen uit eigen ervaring nog niet melden.

Team Hart voor Sport