Hartelijk December

De dagen worden nog enkele weken korter en korter. Het is daarom sneller donker, maar dat maakt ons niet somber, want de Decembermaand bevat gezelligheid en sfeer. We moeten natuurlijk wel rekening houden met de grote boosdoener van 2020, het Coronavirus, maar met een beetje creativiteit kunnen we het toch leuk maken met Sinterklaas, de kerstdagen en Oud en Nieuw.

Mondkapje

Het sportcentrum is een openbare ruimte en daarom is per 1 december ’20het dragen van een mondkapje naar de zaal toe verplicht. Tijdens de les mag deze af.

Hulp-Sint

Herman Poelsma voegde als een soort hulp-Sinterklaas de daad bij het woord of beter gezegd de daad bij wat letters en kwam langs met een choco surprise voor zijn groep. Een leuk initiatief, dat zeer werd gewaardeerd door zijn groepsgenoten.

Gesloten

Jullie moeten binnenkort twee weken zelf overbruggen, want de enige jaarlijkse periode dat wij dicht zijn komt in zicht. Met Kerst en Oud en Nieuw wel te verstaan. Er vinden dus geen lessen plaats van 21 december tot en met 3 januari. Maar daarna gaan we er weer fanatiek tegenaan met de gezondste en sportiefste voornemens voor 2021.

Dat betekent hopelijk niet dat jullie aan het slot van het oude jaar met de armen over elkaar zitten te wachten op het nieuwe jaar. Blijf in de tussentijd actief. Twee weken niet of onvoldoende bewegen is funest. Regelmaat is van belang. Zoek in eerdere nieuwsbrieven naar geschikte oefeningen of vraag er nog eens om. We sturen ze graag weer toe.

Inhalen

De gemiste lessen in de kersttijd mogen in het nieuwe jaar worden ingehaald. Meld tijdig dat je ook op een andere dag of ander uur komt. Inhalen mag eigenlijk altijd, ook nog steeds in verband met het uitvallen van lessen door Corona. Onderaan deze brief vinden jullie het lesrooster.

Buitenles blijft

Het enige goede voor jullie dat we uit de Coronatijd hebben overgehouden, is dat we hebben ontdekt hoe leuk het kan zijn om buiten les te hebben. We houden dit daarom sowieso in ons programma. Als het weer het toelaat uiteraard.

Geen prijsverhoging

We sluiten binnenkort het boekjaar en kunnen jullie gerust stellen. Er komt geen prijsverhoging. De onvermijdelijke factuur komt als vanouds in januari naar jullie toe. Wie gebruikt maakt van de Ooievaarspas moet deze weer meenemen en laten scannen.

Het Hart voor Sport team wenst jullie alvastfijne kerstdagen en een mooi slot van 2020. Blijft één grote wens voor 2021, namelijk dat het virus zo snel mogelijk geen invloed meer heeft op onze lessen.

Rooster per december 2020

Maandag 9.30 – 10.30 (sport en spel, fitness met stoel)

Maandag 10.00 -11.00 Badminton

Maandag 10.30 – 11.30 (sport en spel, fitness met stoel)

Maandag 11.30 – 12.30 (sport en spel, fitness met stoel)

Maandag 17.00 – 18.00 (sport en spel in teamverband met 1,5 meter afstand)

Woensdag 09.00 – 10.00 (sport en spel, fitness met stoel)

Woensdag 10.00 – 11.00 (sport en spel, fitness zonder stoel)

Woensdag 11.00 – 12.00 (sport en spel, fitness zonder stoel waarvan het laatste kwartier badminton)

Woensdag 13.00-14.00. Gratis extra buitenles voor onze leden als het weer het toelaat.

Donderdag 10.00 – 11.00 (sport en spel, fitness zonder stoel)

Donderdag 11.00 – 12.00 (sport en spel, fitness met stoel)  Donderdag 11.00 -12.15 (sport en spel met fitness zonder stoel en een extra buikspier kwartier)