Hartelijk Augustus (let op! Lees de agendawijziging)

De zomer heeft ons in juli al op allerlei weertypen getrakteerd. Zelfs op extreme regenval en de verschrikkelijke gevolgen daarvan. Gelukkig hebben we in de sporthal een veel constanter klimaat en kunnen onze activiteiten telkens doorgaan, maar we moeten er niet aan denken wat de gevolgen zouden zijn als een dergelijke watervloed en modderstroom in en rond onze sporthal zouden ontstaan. Nee, zo’n waterballet past niet in ons programma.

Los van onze vaste activiteiten adviseren we onze sporters om ook thuis elke gelegenheid aan te grijpen oefeningen te doen, binnen of buiten. Ook bij warmer weer. Ons lichaam is een bewegingsapparaat en heeft beweging nodig om onaangename gevolgen van inactiviteit te vermijden. Beweeg, maar doe het wel verstandig! Drink bijvoorbeeld wel voldoende. Compenseer het vochtverlies bij transpireren.

De onderlinge betrokkenheid van onze sporters met ons team is door velen geuit met het sturen van een kaartje en cadeaus, zowel voor de gezinsuitbreiding in huize Mats als voor de herhaalde medische ingreep bij Christel. Deze twee bewegingscoaches hebben dat zeer gewaardeerd en willen iedereen daarvoor nog eens nadrukkelijk en hartelijk bedanken.

Medisch bulletin

Zoals jullie weten is er al heel wat vertimmerd aan de rechterellepijp van Christel, maar het resultaat van de laatste verbouwing mag er zijn. Een timmermansoog ziet dat het nu toch goed moet komen. Er is nog een kleine millimeter ruimte tussen de botdelen. Met nog wat extra rust moet dat verder goed aan elkaar kunnen groeien. Wordt vervolgd. Als je de eerdere nieuwsbrieven nog hebt kan je de röntgenfoto’s vergelijken. Voor wie van puzzelen houdt: zoek de verschillen.. 

Wekelijkse programma onderdelen

Maandag 17 uur

De sporthal is op maandag 17 uur nog steeds voor ons gereserveerd om een les balsporten te geven. Op dit moment is daar te weinig animo voor. Per 1 september zou een andere halhuurder onze baan willen innemen. Daarom willen we graag van jullie weten of er toch nog minstens acht belangstellenden zijn voor het behouden van onze les. Dus wie wil: reageer deze maand op deze oproep.

Donderdag 10 uur

Aan dit lesuur is een gedeelte met gebruik van de stoel toegevoegd.

Voor de agenda:

Attentie! Bij grote uitzondering valt er in augustus door vakantie van diverse coaches toch één week uit, namelijk de week van 23-27 augustus. Ter compensatie zijn we dan maar één week dicht in de kerstvakantie. Het totaal aantal lesweken blijft dan gelijk. De precieze data volgen in een volgende nieuwsbrief.

Huishoudelijke mededeling:

We willen jullie vragen de hal niet te vroeg te betreden, uiterlijk 5 minuten van te voren.

Ideeënbus

We hebben geen echte ideeënbus meer, maar staan nog altijd wel open voor uw ideeën. Dit kan gaan over de inhoud van onze lessen of een nieuw soort lessen. Bespreek het met de bewegingscoaches. Die brengt het dan in teamvergadering.

Groeten ,

Team HVS.