Hartelijk April

De lente heeft zich al vroeg van de warme en kleurrijke kant laten zien, maar er komen helaas ook weer koude dagen aan. Binnen gaan we in april wel door met Zumba, maar we hebben slechts één datum kunnen prikken. De andere vrijdagen zijn bezet door andere zaken, zoals de Oekraïne-markt op 1 april (van 9 uur ’s ochtends tot 16 uur ’s middags). Er is koopwaar, er is zelfgebakken cake, er zijn prijsjes te winnen… enzovoorts. Alles uiteraard om geld in te zamelen.

Zumba Gold

De Zumba-les is een week later, dus 8 april om 10 uur. Wat misschien niet iedereen weet is dat dit dansend bewegen op muziek is bedacht door de Colombiaanse zanger en choreograaf Alberto Perez uit Miami. Hij was ook aerobics instructeur en stelde een fitnessprogramma samen voor jong en oud. De naam Zumba komt uit het Columbiaans-Spaans en betekent “(snel) bewegen en lol hebben”. Zumba is een geregistreerde merknaam; instructeurs moeten een diploma en licentie hebben om lessen onder de naam Zumba te mogen geven. Onze Veronique is bevoegd en geeft de seniorenversie onder de naam Zumba Gold.

Polo

Voor wie Christels hond Polo mist hebben we de trieste mededeling dat de trouwe viervoeter op 12,5-jarige leeftijd is ingeslapen. De ouderdom van het dier ging gepaard met veel artrose; zijn achterpoten wilden onvoldoende mee.

Facturen

Het tweede kwartaal is begonnen, dus tijd voor de facturen. Houders van de Ooievaarspas wordt weer gevraagd deze te laten scannen. De rekening komt er voor iedereen binnenkort aan.

Voor de agenda

Deze maand vallen enkele lessen uit, te weten 2e Paasdag (maandag 18 april) en Koningsdag (woensdag 27 april). Christel is op vakantie tijdens te lessen van 25 april-28 april. Maar wees gerust, Sandra is er dan wel.

Voor volgende maand is het alvast nuttig om te weten dat de lessen op Bevrijdingsdag (donderdag 5 mei) wel doorgaan. Zoals gebruikelijk mogen gemiste lessen op andere dagen altijd worden ingehaald. Wel graag van tevoren even contact opnemen.

Jonge oproepkrachten gezocht

Misschien kunnen jullie ons helpen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers voor onze horeca. Wellicht is er iemand in jullie omgeving die graag met mensen omgaat, maar ook goed in teamverband kan werken. Het gaat om oproepkrachten die beschikbaar zijn in de avonden en/of in de weekeinden. De gouden tips belonen we met een consumptie.