Skip to content

Fysiotherapeut

Ik ben in 1988 afgestudeerd als fysiotherapeut. Vanaf 1992 ben ik werkzaam in Bezuidenhout.   Mijn  praktijk heb ik sinds 2011 aan de Laan van Nieuw Oost Indië 189.Ik geef daar ook al vele jaren Senioren Aerobics en Pilates.

In de loop van de jaren heb ik veel nascholing gevolgd, o.a. op het gebied van  Hartfalen, Diabetes Mellitus, Oncologie,  en schouder- en knieklachten.  Maar mijn grootste doelgroep zijn mensen met  COPD. Sinds september 2013 ben ik aangesloten bij Luchtwerk; een netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in longaandoeningen.  In dit netwerk werken aangesloten fysiotherapiepraktijken samen met onder andere huisartsen, longspecialisten en longverpleegkundigen om te voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen voor de behandeling van COPD.

Vanaf 1 januari 2014 ben ik begonnen met een beweegprogramma voor mensen met COPD (trainen in een groepje van maximaal 4 personen). Hiervoor werk ik samen met  sportleider  en manager Hannie Goes van Hart Voor Sport, gevestigd in Sportcentrum Mariahoeve, Het Kleine Loo 12 in Mariahoeve. Samen hebben wij nog veel ideeën voor de toekomst! Wij kunnen elkaar in allerlei opzichten ondersteunen, stimuleren en motiveren.

Behalve voor de groepstraining kunt u bij mij ook terecht voor individuele training, een éénmalige behandeling (of enkele behandelingen) voor advies/ ademhalings- of ontspanningsoefeningen, of een éénmalig consult aan huis na een ziekenhuisopname  i.v.m. uw longziekte voor advies of oefeningen.

Neem  voor advies, vragen (b.v. over de vergoeding door uw zorgverzekering) of een afspraak contact op; telefonisch op 070-3837138 of 06-50534704 of via de mail; fterstegge@casema.nl.

‘Mijn persoonlijke uitdaging is, om mensen met (chronische) aandoeningen of klachten  op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen laten bewegen, zodat ze plezier krijgen in het bewegen en merken dat het voor hen lichamelijk en psychisch iets positiefs brengt waardoor de kwaliteit van leven verbetert.’

‘Een persoonlijke benadering en aandacht voor de gehele mens staat bij mij hoog in het vaandel.’