Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Kim en ik ben een echte Brabantse meid. Maar sinds een aantal jaren woon ik in Den Haag.

Ik hou van hockey, snowboarden en lekker eten en heb de studie Sportmanagement gevolgd. Door mijn eerdere ervaring met hartrevalidatie kwam ik in 2008 terecht bij Hart voor Sport, waar ik een aantal maanden stage heb gelopen.
Na deze leuke en leerzame stage ben ik er blijven werken.

Nu geef ik al een aantal jaren les bij Hart voor Sport. Op de woensdagochtend verzorg ik met heel veel plezier de lessen sport en spel.

Ik probeer mijn enthousiasme en creativiteit in de lessen te stoppen en dit ook over te brengen op de sporters. De uitdaging voor mij is om iedereen in de groepen te kunnen laten sporten op hun eigen manier en hieruit hun voldoening en doelen te kunnen behalen.

Buiten alle het sporten vind ik het persoonlijke contact met de sporters het allerleukste. De persoonlijke verhalen maken iedereen uniek en speciaal.

De dankbaarheid en het enthousiasme dat je terugkrijgt van de sporters maken mijn werk bij Hart voor Sport tot een echte uitdaging en geeft mij het plezier in het werken bij Hart voor Sport

kim 4